Bekijk ons op LinkedIn Volg ons op twitter

 

Email
Wachtwoord

Wachtwoord vergeten?
 


 


 


 
 

Waarom zou ook u teveel betalen voor uw webruimte, de meeste providers rekenen tot 10x/15x de tarieven van LuckySoft WebDesign & Hosting. Onder geen beding bieden wij een mindere kwaliteit webhosting of bieden wij minder mogelijkheden, wij durven zelfs te stellen dat wij het meest complete pakket aanbieden tegen de laagste prijs!
Wij bieden een ruime keuze in verschillende pakketten van het eenvoudige BronsPlus pakket tot het meest uitgebreide PlatinumPlus pakket. Alle pakketten zijn uitgevoerd met een grafische web interface (Plesk Webinterface), zodat uzelf online d.m.v de web browser instellingen van uw account kunt verwerken zonder onze tussenkomst! Zo kunt uzelf online uw mailboxen aanmaken, subdomeinen beheren, autoresponders en mailinglisten instellen, login gegegevens wijzigen, statistieken bekijken en nog veel meer.

Wilt u eens zien wat er allemaal mogelijk is met de Plesk Webinterface ? Bekijk dan hier de demo. (Login: admin en Wachtwoord: panel)

PlusHosting van LuckySoft WebDesign & Hosting worden aangestuurd via het Cluster systeem van Virtuozzo/HSPcomplete, voor u extra gemak en bovenal veiligheid, updates & upgrades vinden automatisch plaats zodra gereleased door SWsoft, ook upgrades naar nieuwere versies vindt automatisch plaats. Dit noemt men hosten zonder zorgen.

Nieuw! bij al onze hostingpakketten is Installatron!! Installatron is een uitgebreide collectie standaard scripts die met 1 druk op de knop vanuit u webinterface geinstalleerd kunnen worden, zonder enige kennis van de applicatie en die automatisch worden geupdate bij het uitbrengen van nieuwe applicaties.

Hoe is het mogelijk dat LuckySoft WebDesign & Hosting dergelijk lage tarieven kan hanteren? Dat is heel simpel! Wij houden er geen dure kantoorpanden op na, plaatsen geen geldverslindende grote dure advertenties. Wij geven dit kostenbesparende voordeel liever rechtstreeks aan onze klanten in de vorm van een messcherp tarief voor webhosting, u als klant heeft hier het directe voordeel van.

De missie van LuckySoft WebDesign is: webhosting toegankelijk maken voor iedereen, zowel particulier, organisatie, vereniging, of bedrijf en dit tegen een zo laag mogelijk tarief en tegen de beste condities. Vergelijk gerust onze tarieven, met wat wij te bieden hebben. Ook u zal tot de overtuiging komen goedkoper & beter kan niet!

De servers staan gestationeerd in onze eigen Private Suite waar niemand anders toegang tot heeft in een van Europa's meest geavanceerde Datacenters namelijk Nedzone II te Steenbergen, het datacenter van sublieme kwaliteit dit alles in combinatie met een van de beste Netwerken van dit moment maken de keuze wel heel gemakkelijk.

Kortom met de LuckySoft Pluspakketten haalt u het beste in huis hetgeen er momenteel op de hosting markt wordt aangeboden, tegen een meer dan uitstekende prijs.

Voor alle pakketten geld een minimale contractduur van 12 maanden.

 Bekijk ons op LinkedIn     Volg ons op twitter